0
0
Voorlopig blijven we open. Daarbij hebben we wel uw hulp nodig. Let op de Corona maatregelen. Houdt afstand. Maak er geen familie uitje van! Als dierenspeciaalzaak zijn we cruciaal voor het welbevinden van uw vissen. Zorgt u er samen met ons voor dat we deze diensten kunnen blijven aanbieden?

Betalingsmethoden

Betalen kan bij Tropisch Schuurtje op verschillende manieren.. Namelijk;

Pinnen in de winkel


Bij ons in de winkel kunt u met plastic betalen.. Dat is wel makkelijk, toch? We accepteren zowel pinpassen van alle (buitenlandse) banken als ook creditcards.

iDeal online betalen


Heb je internet bankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot het betalen met iDeal. Binnen Nederland de gemakkelijkste manier van betalen via internet. Je betaalt simpel en snel via je eigen bank en het bedrag is direct bijgeschreven op onze rekening, dus er gaat geen wachttijd over heen!

SOFORT Banking online


Vooral onze Duitse klanten maken graag gebruik van SOFORT Banking. Dankzij de diensten van Mollie Payments kan iedereen hier gebruik van maken. Mollie is erkend en onder toezicht van de Nederlandsche Bank een perfecte partner voor betalingen. Betalen via SOFORT Banking kost niets extra's, het is volledig gratis!

Bancontact/Mister Cash


Komt u uit België? Dan hebben wij speciaal voor u Mister Cash geïmplementeerd in onze webwinkel. Deze betalingsmethode loopt via onze partner Mollie Payments. Mollie is erkend en onder toezicht van de Nederlandsche Bank een perfecte partner voor betalingen. Betalen via Mister Cash kost niets extra's, het is volledig gratis!

Bankoverschrijving


Beschik je niet over internet bankieren of is er momenteel geen mogelijkheid om iDeal te gebruiken? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Het voordeel van de bankoverschrijving is dat je het volledig in eigen hand hebt. Het nadeel is wel dat het enkele dagen in beslag kan nemen voordat het bedrag op onze rekening staat. Wij adviseren dan ook altijd om indien mogelijk te betalen via iDeal.

Afterpay achteraf betalen


Afterpay accepteert betalingen vanuit de Benelux. Ons contract met Afterpay staat het toe om bedragen tot en met 300 euro achteraf te betalen. Het is aan Afterpay om u als betaler te accepteren. Wanneer zij u accepteren als klant betaald Afterpay ons uw rekening. Zie het dus als een soort van voorschieten. U kunt Afterpay achteraf terug betalen, meestal dient dit binnen 14 dagen te gebeuren. Het gebruik van deze dienst kost u verder niets!

PayPal


PayPal is misschien wel de meest bekende payment provider wereldwijd. Via uw PayPal account kunt u ons betalen met uw PayPal balans (op te waarderen via uw account) maar u kunt er ook voor kiezen om af te rekenen met uw creditcard. Ideaal dus voor internationale klanten! Heeft u een PayPal account? Kies dan voor deze betaaloptie tijdens het afrekenen en login.
Copyright © 2021 Tropisch Schuurtje Almelo